© Ton Broedersz 2017
Keukenpraatje
Blog Recepten index
Made bij The Bridge

Gevulde eitjes:

Vroeger zag je ze op elk feestje, de gevulde eitjes. Zal wel ouderwets zijn, en er zijn zelfs mensen die het moeilijk vinden om te maken, maar dat is echt allemaal onzin, ze zijn gewoon lekker, ouderwets lekker dat dan  weer wel. 8 eitjes 100 boter 50 mayonaise of room peper zout maggi worchestersaus (geraspte kaas, ketchup, kerriepoeder) eieren hard koken. na het pellen doormidden snijden dooiers door een fijne zeef wrijven boter met de doorgewreven dooiers opkloppen als het goed luchtig is, de mayonaise of room erbij, de boel op smaak brengen. Kartel spuitje in een spuitzak doen en de zak vullen met de crème. de halve eiwitjes op een nat keukenpapiertje zetten dan blijven ze mooi stilstaan tijden het volspuiten. Nat het opspuiten garneren, dat kan met een mini plukje peterselie of ander groen kruid, beetje paprikapoeder, ach doe erop wat je wilt en lekker vindt.